Won't let me log in anymore

Discussion in 'Plesk 7.0 Troubleshooting and Problems' started by Will M., Feb 26, 2004.

  1. Will M.

    Will M. Guest

    Hey,

    Ever since the new face, I have not been able to login into my site. I'm using the same password, I don't know what it is. I just got into this stuff, so I'm not sure who to contact for help. Who do I contact to recieve login information?
     
  2. stephen

    stephen Guest

    What is the error message? locked? expired?
     
  3. aboyz

    aboyz Guest

    server is locked.

    server is locked..

    What happen??

    please advise

    i can't seem to log in..
    it says server is locked..
     
  4. stephen

    stephen Guest

    Do you have phpmyadmin installed or maybe familair with the command line sql ?
     
  5. aboyz

    aboyz Guest

    yes

    ofcourse i am..

    what should i do??

    this is a fresh install why does it lock on me??
     
  6. aboyz

    aboyz Guest

    i can't log in

    i can't log in.

    username locked why???

    this is a fresh install

    and it says to log in with admin and pass: setup

    please help me reoslve this

    thanks!!!
     
  7. aboyz

    aboyz Guest

    wired.

    WIERD!!!

    it work now!!! i guess waiting for another 30mins or 1 hour or so it worked!! now i am able to login admin and pass: setup

    this is so strange!!!

    thanks
     
  8. Will M.

    Will M. Guest

    Mine says "Login Incorrect." Which I know isn't true.
     
  9. aboyz

    aboyz Guest

    try to restart.

    Hi,

    try to restart psa..
    that should do the trick

    Further, use the following commands to start and stop Plesk:
    "/usr/local/psa/rc.d/psa start" and
    "/usr/local/psa/rc.d/psa stop" respectively.
     
  10. defencer

    defencer Tera Poster

    Messages:
    408
    Will,

    If you have a root access to your host, then you can see the admin password in a file /etc/psa/.psa.shadow. Use "admin" as login name.
     
  11. Will M.

    Will M. Guest

    Nothin' yet. Also, all the links are broken on the login page. I emailed the guy who used to do the site I'm trying to access. He's the one who has, and installed all the software. So I guess he has to restart it from his computer??? Confusing... I'll get back to you guys later...
     

Share This Page