FTP service did not start

Discussion in 'Plesk 6.0 Troubleshooting and Problems' started by BigTiTs, Jul 4, 2003.

  1. BigTiTs

    BigTiTs Kilo Poster

    Messages:
    29
    My installation finished finally. But the FTP service didn't not start.

    This is the output when i start stop PSA. Am I missing FTP and other services? Can someone please tell me how to fix this. Thanks.

    ===> Reading /etc/psa/psa.conf ...
    Stopping named: [ OK ]
    Stopping MySQL: [ OK ]
    Stopping Courier-IMAP server: [ OK ]
    Stopping imap [ OK ]
    Stopping pop3 [ OK ]

    Stopping stunnel: [ OK ]
    Stopping postgresql service: [ OK ]
    Stopping httpd: [ OK ]

    # service psa startall
    ===> Reading /etc/psa/psa.conf ...
    Starting named: [ OK ]
    Starting MySQL: [ OK ]
    Starting qmail: [ OK ]
    Starting Courier-IMAP server:
    Starting imapd [ OK ]
    Starting pop3 [ OK ]

    Starting stunnel: [ OK ]
    Starting postgresql service: [ OK ]
    Starting httpd: [Fri Jul 4 16:56:24 2003] [warn] module mod_frontpage.c is already added, skipping
    [ OK ]
     
  2. hardweb

    hardweb Guru

    Messages:
    3,558
    All it's ok. The FTP service is started by xinetd.
     
  3. BigTiTs

    BigTiTs Kilo Poster

    Messages:
    29
    The service is not started by default. It's not in the process. hmm...
     
  4. BigTiTs

    BigTiTs Kilo Poster

    Messages:
    29
    Sorry for my slacking. The log file mentioned something about invalid hostname. So i got it fixed now. Thanks :)
     

Share This Page